12/10/14

ご報告:栞草 羊毛コースターの会 lunch at workshop on felting wool







sihorigusa's workshop on felting wool
to make coasters for cups was held today.
using natural grey and colored wool,
they designed each one in their favorite style...














栞草 羊毛コースターの会にてランチをお出ししました。




















グレーのナチュラルな色の羊毛を使って...
机の上が泡アワに...























for lunch i prepared winter root veges' risotto
ヒトミズのベジランチはあたたかい根菜リゾットとデリ4品
発芽させた雑穀やお豆をたくさん使いました。














risotto: sprouted brown rice and rye, quinoa, barley
dried petit tomate, shiitake mushroom, burdok, lotus root, radish, onion....
sprouted soy bean meat balls and fried root veges with brown rice sauce,
red and white radish salad with balsamic mustard sauce,
hijiki seaweed garlic salad,
marinated sprouted rentil 



リゾットは、胚芽米、丸麦、キヌアほか発芽させた玄米とライ麦入り
牛蒡、蓮根、大根などの根菜にきのこや自家製ドライトマトなど盛りだくさん
塩とちょっとの醤油、スパイスなど入れましたが、深い味わいでした。
トッピングに新漬けオリーブがあったので。
デリは、発芽大豆と根菜の玄米ブラウンソース、
紅芯大根と大根のサラダ、バルサミコと粒マスタードドレッシング、
ヒジキのニンニク炒めサラダ春菊そえ、発芽レンズ豆のマリネ







and dessert plate with soy chai;
 raw chocolate with raspberry cream center
 and buckwheat scone  with raw cashew cream and 
dried rasin, fig, walnut's maple compote

デザートはソイチャイと
小さいものちょこちょこもりあわせて...
ラズベリークリーム入りのローチョコ
そば粉のスコーンとraw カシュークリーム
レーズン、ドライフィグ、くるみのメープルコンポート











羊毛のフェルト化は大変でしたが、
お昼ごはんではほっこりしていただけたでしょうか。

ご参加くださったみなさま
ありがとうございました。



No comments :

Post a Comment